U bevindt zich hier: Home > Administratie

Administratie & informatie

Aandachtspunten Inkomstenbelastingaangifte over 2018

De belastingdienst stelt jaarlijks een lijst op met aandachtspunten voor de aangifte, in het bijzonder gaat het dan om zaken waar ze bij de behandeling al dan niet extra aandacht aan besteden. Voor dit jaar gaat het om de volgende zaken: Restant persoonsgebonden aftrek (PGA) Eigenwoning en echtscheiding Eigenwoning: hypotheekverhoging Starters op de Woningmarkt Studiekosten… > Lees meer

Vooraf ingevulde aangifte gegevens

Binnenkort (begin februari) ontvangt u weer de activatiecode voor deze gegevens over het jaar 2018 thuisgestuurd. Houdt u dat in de gaten en stuurt u de code zsm door.

Het ontstaan van ons administratiekantoor

Becon B.V. is in 1999 gestart in Lichtenvoorde als administratiekantoor. Destijds nog als eenmanszaak, in 2006 omgezet naar besloten vennootschap. Het administratiekantoor houdt niet alleen voor de klanten de boekhouding bij maar gaat verder. Advisering op fiscaal vlak loopt als rode draad door de bedrijfsvoering, daarnaast is de doelstelling om als sparringpartner voor de ondernemer te fungeren. De verstrekte informatie moet bijdragen aan het commercieel beleid. Daar zijn we sterk in omdat we kiezen voor een hele persoonlijke aanpak, één aanspreekpunt voor alle zaken, of het nu een ZZP-er is of een BV wij bedienen de klant op maat. Wij hebben regelmatig collegiaal overleg. Staan niet alleen open voor de visie van anderen maar proberen daar ook het voordeel voor onze eigen klanten uit te halen.