U bevindt zich hier: Home > Administratie

Administratie & informatie

Betalingsverkeer Koningsdag, 1 en 5 mei

Op Koningsdag is er wel gewoon betalingsverkeer mogelijk. Betalingsverkeer in Nederland is alleen niet, of beperkt, mogelijk tijdens EU-feestdagen. Op 1 mei (Dag van de Arbeid) en 5 mei (Bevrijdingsdag) is er dus géén betalingsverkeer mogelijk. Verder op in mei tijdens Hemelvaart en 2e Pinksterdag is er ook gewoon betalingsverkeer mogelijk.

VIA met succes opgehaald

De VIA (vooraf ingevulde aangifte gegevens 2017) zijn met succes ingelezen bij de Belastingdienst. Als u de activeringscode nog niet heeft doorgegeven wacht u daar dan niet te lang mee. De code is “beperkt houdbaar” en we hebben een extra dag nodig om ze op te halen.

Het ontstaan van ons administratiekantoor

Becon B.V. is in 1999 gestart in Lichtenvoorde als administratiekantoor. Destijds nog als eenmanszaak, in 2006 omgezet naar besloten vennootschap. Het administratiekantoor houdt niet alleen voor de klanten de boekhouding bij maar gaat verder. Advisering op fiscaal vlak loopt als rode draad door de bedrijfsvoering, daarnaast is de doelstelling om als sparringpartner voor de ondernemer te fungeren. De verstrekte informatie moet bijdragen aan het commercieel beleid. Daar zijn we sterk in omdat we kiezen voor een hele persoonlijke aanpak, één aanspreekpunt voor alle zaken, of het nu een ZZP-er is of een BV wij bedienen de klant op maat. Wij hebben regelmatig collegiaal overleg. Staan niet alleen open voor de visie van anderen maar proberen daar ook het voordeel voor onze eigen klanten uit te halen.