U bevindt zich hier: Home > Administratie

Administratie & informatie

KOR wordt aangepast in 2020

In het wetsvoorstel modernisering kleineondernemersregeling (KOR) wordt voorgesteld om de KOR om te vormen naar een facultatieve vrijstelling voor kleine ondernemers, waarbij het recht op btw-aftrek vervalt. Vanaf 2020 kan de ondernemer kiezen voor een btw-vrijstelling en ontheffing van administratieve verplichtingen als de omzet in Nederland minder dan € 20.000 is. Deze keuze geldt voor… > Lees meer

Service bericht toeslagen 2019

Binnenkort kunt u weer een activeringscode voor de elektronische kopie toeslagen voor 2019 verwachten in uw brievenbus. Geef die code svp zo snel mogelijk door. Liefst een fotootje per Whatsapp of per mail. Als u niet tijdig de code aanlevert missen we de nieuwe beschikkingen voor 2019. Die kunnen we niet opnieuw aanvragen helaas.

Het ontstaan van ons administratiekantoor

Becon B.V. is in 1999 gestart in Lichtenvoorde als administratiekantoor. Destijds nog als eenmanszaak, in 2006 omgezet naar besloten vennootschap. Het administratiekantoor houdt niet alleen voor de klanten de boekhouding bij maar gaat verder. Advisering op fiscaal vlak loopt als rode draad door de bedrijfsvoering, daarnaast is de doelstelling om als sparringpartner voor de ondernemer te fungeren. De verstrekte informatie moet bijdragen aan het commercieel beleid. Daar zijn we sterk in omdat we kiezen voor een hele persoonlijke aanpak, één aanspreekpunt voor alle zaken, of het nu een ZZP-er is of een BV wij bedienen de klant op maat. Wij hebben regelmatig collegiaal overleg. Staan niet alleen open voor de visie van anderen maar proberen daar ook het voordeel voor onze eigen klanten uit te halen.